FCR Group Cluj va ofera Usi din sticla fara rama Uși Batante din sticla | Usi Glisante din Sticla | Pereți despărțitori | Compartimentari cu Sticla Securizata | Placari cu sticla securizata din sticlă, cu gamă largă de modele de uși din sticlă fără toc și opțiuni de feronerie la comandă.
Mai jos va prezentam cateva tipuri si modele de usi din sticla securizata din Cluj:

Uși Batante din Sticla Cluj

Maximizați lumina și spațiul din casa dvs. creând o ușă simplă sau dublă, la comandă, cu ușile noastre din sticlă completă cu toc și balamale, încuietori și mânere de calitate premium. Usile din sticla pot fi prevazute si fara rama din aluminiu.

Despre uși din sticlă Cluj

Ușile din sticlă completă sunt o modalitate simplă de a înlocui ușile interioare din lemn cu uși elegante din sticlă. Sticla și feroneria noastră sunt proiectate astfel încât ușa de sticlă să poată fi montată într-o ușă standard din lemn.
Img

Usi Batante din Sticla Securizata Cluj fara rama

Profită la maximum de lumina și spațiul din casa ta cu gama noastră de uși din sticlă, uși duble și pereți despărțitori din sticlă, fără rame, la comandă. O gamă largă de mânere și butoane de tragere, plus o gamă de balamale fixate pe perete sau pivotante pentru sticlă.

Img

Usi Glisante Cluj din sticla fara rama

Creați uși frumoase, personalizate și separatoare de cameră, cu uși glisante din sticlă fără cadru și șine glisante din oțel inoxidabil, aluminiu de calitate premium

Img

Img

Img

FCR Group Cluj | Dimensiuni personalizate
Realizat la comandă pentru a se potrivi ușilor simple, ușilor duble și partițiilor uimitoare din sticlă cu panouri laterale și panouri superioare.

Soluții elegante de economisire a spațiului
Ușile glisante din sticlă pot fi o soluție fantastică acolo unde spațiul este limitat. Maximizați lumina și spațiul din casa dumneavoastră cu frumoasele noastre uși glisante din sticlă.

Caracteristici suplimentare usilor din sticla FCR Group
Șinele selectate pot avea caracteristici diferite de la forma la culoare precum si folosirea sistemului soft close unde ușa este oprită și ghidată ușor către poziția finală.

Opțiuni de manevrare
Acest tip de ușă din sticlă este de obicei prevăzută cu mânere încastrate sau mânere spatiale, cu bară de tragere. Avem o gamă largă în diferite stiluri, finisaje și dimensiuni.

Proiectați și personalizați FCR Group Cluj
Opțiunile noastre de sticlă și feronerie vă oferă posibilitatea de a proiecta o ușă unică pentru dvs.
Putem sabla propriul design personal, aplica logo-ul firmei dvs sau orice altceva care sa faca ca partitia din sticla sa fie una unica, utila si sa satisfaca nevoiele dvs.

Img
Usi Glisante din Sticla | FCR Group

Img
Usi Glisante din Sticla | FCR Group

FCR Group | Pereți despărțitori din sticlă

Pereți despărțitori din sticlă cu balamale, pliante, glisante, pivotante
FCR Group Cluj va ofera usi din sticla la comandă cu balamale, ușile pliante și ușile glisante din sticlă pentru a realiza partiții despărțitoare din sticlă uimitoare | compartimentare spati cu sticla | pereți de sticlă | partitionari spatii in Cluj.
Pereții despărțitori din sticlă sunt o modalitate excelentă și elegantă de a împărți spațiile, menținând în același timp un sentiment de lumină și spațiu

Img
Img

FCR Group Cluj pe langa sticla securizata clara va ofera posibilitatea de a sabla/caseta sticla cu dieferite nuante de culori. Accesoriile pentru usile din sticla sunt la fel de diversificate asadar va asteptam la unul din depozitele noastre din Cluj, Sibiu, Alba Iulia, Oradea, Reghin, Baia, Mare, Zalau, Bistrita, Mures etc.
In curand vom reveni cu alte informatii utile pentru partitionare spatiului dvs cu diverse tipuri de usi din sticla.

sticla-romania.ro | 25 Octombrie 2022